vrijdag 29 maart 2024

Huisartsvacature

Vacature: Enthousiaste huisartsen voor tijdelijke eerstelijnspraktijk in regio Deurne-Borgerhout

In de regio Deurne-Zuid is er door een snelle pensionering van enkele huisartsen een vacuüm ontstaan op vlak van toegang tot zorg. De huisartsenkring Antwerpen-Oost en de stad Antwerpen werken samen aan een oplossing om de toegang tot zorg te blijven garanderen en starten met een tijdelijke eerstelijnspraktijk op de site van ZNA Sint-Erasmus. De volledige omkadering is reeds voorzien: ingerichte degelijke praktijkruimtes, stockbevoorrading, agendasysteem, telefoonservice, poetsdienst en niet onbelangrijk, een team van 1,5 VTE sociaal verpleegkundigen.

Wij zoeken nog enthousiaste huisartsen die ons team wil versterken en mee dit verhaal wil uitbouwen voor mensen die geen vaste huisarts hebben in de regio Deurne-Zuid.

Locatie: Sint Erasmus ziekenhuis, Luitenant Lippenslaan 55, 2140 Antwerpen

 

Heb jij interesse in dit project en wil jij graag een bijdrage leveren aan het opzetten van die nieuwe eerstelijnspraktijk in regio Deurne met de optie van de mogelijke toekomstmogelijkheden op termijn?

Dan sturen we je graag de volledige vacature; Of je stuurt alvast voor 15 april je CV en motivatiebrief naar coordinator@hakao.be. Vanaf 15 april gaan we je dan terug contacteren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Voor meer informatie kan je terecht bij Paul Adriaensen, Kringcoördinator HAKAO, coordinator@hakao.be of 0494 56 02 19

 

 

Geen opmerkingen: