dinsdag 5 september 2023

vacature vervanging

Beste,

Kan u onderstaande vacature posten aub?

Wie zijn wij?

Wij zijn een praktijk van 2 vaste artsen en 1 HAIO. In de praktijk werken ook een verpleegkundige, podoloog, psycholoog en diëtiste. Wij hebben een vaste medische secretaresse. Wanneer zij afwezig is maken we gebruik van een telesecretariaat.

Wie zoeken we?
Een vaste nieuwe collega en/of een vervangarts. 
Dokter Devos gaat in ziekteverlof (helaas gecompliceerde zwangerschap) en zwangerschapsverlof van september 2023 tot en met januari 2024. ( periode kan ook langer )  
Werktijden zijn bespreekbaar.


Wat bieden wij?

De praktijk is een nieuwbouw met alle faciliteiten en technische snufjes. Elke arts heeft zijn eigen kabinet. We hebben een uitgeruste keuken/vergaderruimte waar we samen eten om even te ontspannen. We hebben wekelijks een uitgebreid overleg (met broodjes ), maar uiteraard staan we steeds klaar om mekaar bij te staan met advies. We hechten veel belang aan een goede work life balans. Hiervoor zijn goede afspraken met de patiënten nodig, welke terug te vinden zijn op onze website. Zo werken we enkel op afspraak en worden huisbezoeken tot een minimum beperkt. Elke arts heeft een vrije namiddag en 2 à 3 vrije avonden. Ook collegialiteit en flexibiliteit vinden wij belangrijk dus waar nodig springen we voor elkaar in. Jaarlijks houden we een teambuilding met de hele praktijk!

Waar zijn we gelegen?
Onze praktijk ligt op de grens tussen het bosrijke Buggenhout en Baasrode aan de oevers van de Schelde. Er is een apotheker naast de praktijk!

Last but not least : tijdens de proefperiode en vervangingsperiode zijn er geen kosten of huur te betalen!

Heb je interesse om onze nieuwe collega te worden, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Ook vervangingen zijn welkom.

website: www.groepspraktijkhetspoor.be


Bij interesse kan u me contacteren op dr.marliesdevos@hotmail.com 

Met vriendelijke groeten,


Marlies Devos



Geen opmerkingen: