maandag 22 februari 2021

Geneeskunde voor het Volk Hoboken zoekt vervangarts van juli tot december 2021

Geneeskunde voor het Volk Hoboken zoekt vervangarts van juli tot december 2021.

GVHV Hoboken zoekt een vervangarts van 1 juli tot 31 december 2021, vervangcontract van minimum 22,8u per week (60%) of als zelfstandige arts.

Wij zijn een multidisciplinaire groepspraktijk die inzet op samenwerking met onze artsen, verpleegkundigen, een psycholoog en een diëtiste.

In onze visie op geneeskunde hechten we veel belang aan preventie en kwaliteit. We hanteren evidence based medicine (EBM) als een belangrijk basisprincipe.

We voorzien regelmatige overlegmomenten en een wekelijkse teamvergadering (afwisselend inhoudelijk-organisatorisch en medisch).

 

Email: stijn.devos@gvhv.be

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Stijn DE VOS

Coördinator

 

Vzw Geneeskunde voor het Volk Hoboken

Commandant Weynsstraat 85

2660 Hoboken

Tel.: 03 828 02 43

Fax: 03 825 26 53

Ondernemingsnummer: 0418.584.593

 

www.gvhv-mplp.be

Deze boodschap is uitsluitend bestemd voor de persoon aan wie ze gericht is en bevat vertrouwelijke info. Indien u deze boodschap leest en niet de bestemmeling bent of zijn aangestelde, wordt u er hierbij van gewaarschuwd dat het aanwenden of kopiëren ervan strikt verboden is. Indien u deze boodschap per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk ons daarvan per kerende e-mail op de hoogte te brengen en deze onmiddellijk te vernietigen.

Dank u voor uw medewerking.

P Denk aan het milieu vooraleer u mails print.

Geen opmerkingen: