donderdag 26 mei 2016

vacature arts GTB

ARTS VOOR DE PROVINCIE Antwerpen – regio Antwerpen-Turnhout

GTB staat in voor gespecialiseerde trajectbepaling en –begeleiding van personen met een arbeidshandicap.

GTB werkt samen met VDAB en een netwerk van gespecialiseerde partners die zorgen voor een aangepaste screening, oriëntering, opleiding, (zorg)begeleiding of bemiddeling.

Je vindt ons in de werkwinkels verspreid over heel Vlaanderen. In 2014 startten we 6525 nieuwe begeleidingen op. GTB telt ruim 375 medewerkers in heel Vlaanderen.

TAAKOPDRACHTEN:

* medische problemen van klanten vertalen naar mogelijkheden en beperkingen op de werkvloer en dit in algemeen verstaanbare taal voor bemiddelaars en onderzoekers van VDAB/GTB. Dit gebeurt op basis van medische verslaggeving en/of een persoonlijk consult met de klant.

* Samen met twee collega artsen en twee ergotherapeuten maak je deel uit van een medisch ergonomisch team dat wordt aangestuurd door een teamcoach.

* Dat team werkt provinciaal en voorziet een aanbod in Turnhout, Mechelen en Antwerpen.

* Je bent verantwoordelijk voor het stellen van de indicatie arbeidshandicap en het advies tot toekenning van bijzondere tewerkstellingsondersteunende maatregelen.

* Je draagt er zorg voor dat collega-artsen op een correcte wijze ( volgens de vastgelegde zorgvuldigheidscriteria) relevante medische klantinformatie overmaken aan GTB.

* Je superviseert de kwaliteit van het arbeidsonderzoek inzonderheid of de adviezen tot loopbaanontwikkeling realistisch zijn gezien de medische beperkingen van de klant.

* Je draagt zorg voor de feedback van de arbeidsonderzoeksresultaten

o aan de arts-verwijzer en

o aan de klant zelf

* Je onderhoudt namens GTB goede contacten met de lokale medische overlegnetwerken.

* Je kan werken met en hebt oog voor de noden van mensen uit de doelgroep van ernstige kwetsbare personen.

KENNISDOMEINEN:

- Zeer goede kennis van het brede veld van medische problematieken die aanleiding geven tot een arbeidsbeperking. Je bent in staat om deze diagnoses te vertalen tot functionele beperkingen en, om samen met het team, de kansen tot (arbeids-)participatie te adviseren.

- Je kan de competenties van de klant in relatie brengen met de job eisen (matchen). Je kan realistisch inschatten of ondersteunende maatregelen deze match faciliteren.

- Je kan de competenties van de klant in relatie brengen met het zorgaanbod vanuit GGZ en

het VAPH.

- Je kent de verwijsmogelijkheden in de regio om te komen tot een goede diagnostiek in functie van de klanten van GTB.

VAARDIGHEDEN:

- Naast een uitstekend huisarts en/of arbeidsgeneesheer zijn, kan je de dialoog in het multidisciplinair overleg faciliteren om tot een gedragen klantadvies te komen.

- Je hebt sterke redactionele vaardigheden in het kader van het opmaken van klantverslagen.

- Je bent vertrouwd met E-health applicaties.

SPECIFIEKE VERWACHTINGEN:

- Plaats van tewerkstelling is Turnhout, eventueel uit te breiden naar andere regio’s in

de provincie.

- je bent 14 uur per week actief voor GTB. Het verwerken van klantdossiers kan buiten de GTB locaties op voorwaarde dat de privacy van deze gegevens gewaarborgd is. Het klantconsult gebeurt op de GTB-locatie.

VERLONING:

- Barema G1 volgens VAPH à rato van 24 uur per week voor een voltijdse betrekking of het equivalent hiervan vertaald naar een statuut voor zelfstandigen.

SOLLICITEREN:

GTB vzw Afdeling Antwerpen

Copernicuslaan 1

2018 ANTWERPEN

E-mail t.a.v Marc Docx - Email: marc.docx@gtb-vlaanderen.be

Schriftelijk met cv t.a.v. Marc Docx  



Woensdag heb ik mijn vrije dag!

          

Lenie Vanooteghem     Afdeling Antwerpen vzw GTB 

Hendrick Consciensestraat 7 - 2800 Mechelen - T. +32 15 28 15 80 
M. +32 476 79 07 25lenie.vanooteghem@gtb-vlaanderen.be
 - www.gtb-vlaanderen.be


vzw GTB  DISCLAIMER
Deze boodschap, met inbegrip van iedere bijlage, is alleen bestemd voor de geadresseerde. Ze kan vertrouwelijke en beschermde informatie bevatten, informatie waar auteursrechten op gelden. Indien u niet de bestemmeling of zijn geautoriseerde ontvanger bent, wordt u hierbij verwittigd dat het bekendmaken, kopiëren, verdelen of elke andere actie in verband met dit bericht verboden is. Indien u deze boodschap ten onrechte ontvangt, gelieve deze te vernietigen en de afzender onmiddellijk per e-mail op de hoogte te brengen. Alle visies of meningen uitgedrukt in deze boodschap zijn deze van de auteur en worden niet noodzakelijk ondersteund door de organisatie van waaruit dit bericht verstuurd wordt. Bovendien doen wij alles om een veilig en virusvrij verkeer te verzekeren, maar dit kan niet beletten dat de e-mail onderschept, beschadigd, opgehouden of besmet wordt. 

Geen opmerkingen: