vrijdag 4 maart 2016

Beste vervangarts,

wij zijn als huisartsenpraktijk 'huisartsen 't Zuid' op zoek naar iemand die een zwangerschapsvervanging op zich wil nemen voor zes maanden (01/09/2016 tot 28/02/2017).
Wij zijn een stedelijke praktijk (Gent centrum) met 3 vaste artsen en 2 HAIO s en 1 oudere collega die nog 1 dag in de week werk en soms bijspringt op drukke momenten.
U kan op onze website www.huisartsgent.be mijn huidige uurrooster raadplegen (Dr Eeckhaut Lien), maar hier is evt wel wat variatie in mogelijk. We zien nl gezien vier ptn per uur, maar ook dit kan u deels zelf bepalen.
De acute huisbezoeken worden door de HAIO s grotendeels opgevangen en ik ben enkel de woensdagnamiddag van 15u-19u van permanentie bij acute gevallen, wat zeer uitzonderlijk voorvalt. Chronische huisbezoeken heb ik niet veel en dit is ook te bespreken.
We hebben een secretariaat van 8-12u en van 15-19u (2 halftijdse) en onder de middag is er een noodnummer dat doorgeschakeld wordt naar 1 van de artsen afwisselend.
Gezien het over een vrij lange vervanging gaat, kan er in deze periode zeker vakantie bekeken worden in samenspraak met de andere artsen en zou het ook wenselijk zijn om evt bij verlof van andere artsen een handje toe te steken.
Indien u interesse in deze vacature hebt, kan u contact met me opnemen via email huisartsenzuid@gmail.com Ook met vragen kan u hier steeds terecht.

Mvg,

Dr Eeckhaut Lien


Geen opmerkingen: