vrijdag 24 juli 2015

vacature huisarts

Groepspraktijk 2060 A'pen zoekt 4e collega

 

 

Wegens toestroom van nieuwe patiënten is Medisch Centrum Seefhoek op zoek naar een vierde collega huisarts. Momenteel bestaat het team uit 3 huisartsen ( 2 full-time, 1 half-time), een halftijds secretaresse, een deeltijds praktijkassistent, een psychologe en 3 logopedisten.


Naast een aangename werksfeer denken wij over volgende troeven te beschikken:


-          Goede praktijkondersteuning: halftijds secretaresse, online agenda (introlution), deeltijds doktersassistent (voor labo's, ECG's, spiro's), EMD (Health One), week- en weekendwachten via georganiseerde wachtdienst (weekwacht vanaf 19h en weekendwachten via wachtpost)


-          We beschikken over een modern praktijkgebouw (nieuwbouw 2012), met voor elke arts een eigen kabinet. Inkomhal met balie, centrale wachtruimte, keukentje en berging. Uitstekende informatisering.  Doordat de praktijk recent gebouwd werd  en toen ook geïnvesteerd werd in nieuwe materialen, is het voor iedereen een zeer aangename werkomgeving en stralen we netheid en kwaliteit uit.


-          Wij bieden een afwisselende daginvulling: elke ochtend is er een vrije raadpleging. Vanaf de middag en 's avonds uitsluitend op afspraak.  Huisbezoeken meestal binnen fietsafstand. Tevens afwisselend publiek, zowel qua leeftijd als qua culturele achtergrond. Veel nieuwe jonge gezinnen in de wijk. Zowel mogelijkheid dus tot curatieve als preventieve zorg. Uren: alles is bespreekbaar.


-          De praktijk is gelegen in 2060 A'pen, en behoort dus tot het Impulseo gebied.


-          Wij streven een leuke sfeer na, een praktijk waar het fijn werken is, met voldoende oog voor ieders individuele kwaliteiten, alsook voor een goed evenwicht tussen werk-  en gezinsleven.


 


Wij zoeken dus een enthousiast, erkend geaccrediteerd huisarts, flexibel en collegiaal ingesteld en die zich wil engageren op langere termijn.


 


Indien iets voor U ? Contacteer ons: sonja@medischcentrumseefhoek.be of 03/235 57 90


Neem gerust al eens een kijkje op onze website: www.medischcentrumseefhoek.be


 


Dr Theo Castermans


Dr Sonja Castermans


Dr Jonathan Van Bergen


Nabila Amajoud  (secretaresse)


Steve Verschueren (praktijkassistent)

 

Geen opmerkingen: