dinsdag 10 oktober 2017

vacature voor tijdelijk zaalarts geriatrie te Mechelen

Vacature voor tijdelijk zaalarts geriatrie te Mechelen

 

Dynamische geriatrie afdeling van Mechelen AZ St Maarten met 132 bedden en 4 voltijdse geriaters zoeken uitbreiding gezien stopzetting activiteit van collega.

We zoeken een huisarts of basisarts die van november ’17 tot augustus ’18 een tijdelijke zaalarts-taak wil doen.

Hierbij ben je verantwoordelijk voor 24 patiënten op G-dienst, en heb je in eenzelfde tijd de kans om Geriatrie/Pall Zorgen/wondzorg/Endcrinologie bij te leren.

Supervisie door ons, dit kan in functie van de zelfstandigheid of wensen van de zaalarts sterk of minder sterk zijn.

We zijn een fijne groep vrouwen, we zetten ons flexibel in, en willen goede zorg leveren aan de patiënten, maar behouden een goede work-life balance.

We werken veel samen en overleggen dossiers.

Zowel uren als periode zijn bespreekbaar.  Nog niet overtuigd? Neem gerust contact op via catherine.van.dessel@emmaus.be of op het telefoonnummer 0497/141947.

 

 




Dit e-mailbericht en alle documenten die ermee verzonden worden, zijn vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor gebruik door de geadresseerde(n). Als dit bericht per vergissing bij u terechtkomt, gelieve de afzender te verwittigen en de bestanden van uw computer te verwijderen. Volledige veiligheid en integriteit van e-mailberichten kunnen niet worden gegarandeerd. Emmaus vzw kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schadelijke gevolgen.

Geen opmerkingen: