vrijdag 20 januari 2017

vacature vervanging WGC Niuew Gent

1 — Onze vraag

Naar aanleiding van een zwangerschap van een van onze collega’s, zoeken we een huisarts die gedurende 6 maanden ons team kan versterken voor 30,5u per week (80%).

We zoeken een erkend, geaccrediteerd huisarts, die graag in teamverband met verschillende disciplines werkt.

We zoeken een arts die de missie, waarden en doelstellingen van ons centrum onderschrijft, en geïnteresseerd is in het werken met een grote diversiteit aan patiënten. Daarnaast hechten wij veel belang aan evidence based medicine.

 

2 — WGC Nieuw Gent

Wij zijn een centrum met 4000 patiënten waar gedreven gezondheidswerkers in multidisciplinair teamverband toegankelijke eerstelijnszorg bieden aan de inwoners van de wijk Nieuw Gent (dicht bij het Sint-Pieters-Station) en enkele omliggende buurten. WGC Nieuw Gent bestaat sinds voorjaar 2000 en heeft een nieuw gebouw aan het Gentse Rerum Novarumplein,  vlakbij het UZ.

 

Wij streven ernaar de gezondheidszorg toegankelijk te maken voor iedereen, hiertoe trachten wij zo laagdrempelig mogelijk te werken, ook financieel, daarom werken wij met het forfaitaire betalingssysteem.

 

In het centrum zijn 35 collega’s werkzaam, naast zorgverstrekkers (8 artsen, 5 verpleegkundigen en 1 zorgkundige, 4 kine) bestaat ons zorgteam ook uit onthaalmedewerkers,  een gezondheidspromotor, maatschappelijk werker, een diëtist, en een podoloog.

 

Ons centrum legt naast curatie, ook de nadruk op gezondheidspromotie en dit niet alleen naar de eigen patiënten maar ook naar de  bevolking van ons werkingsgebied.

 

Meer informatie omtrent de visie, missie en de werking van ons wijkgezondheidscentrum vind je op onze website: www.wgcnieuwgent.be.

 

3 — Ons aanbod

 

•          Voorkeur voor een vervangingscontract (barema 1.93 van PC 330) voor 30.5u/week  met maaltijdcheques en groepsverzekering, tussenkomst woon-werkverkeer en dienstverplaatsingen en een bijkomende vergoedingen voor wachtdiensten.

Verzekeringen, BA, aansluiting bij beroepsfederaties, arbeidsongevallen en omnium dienstverplaatsing neemt het WGC ten laste.

•          Een leerrijke, afwisselende en uitdagende werkervaring binnen een collegiaal en gedreven team in een fris nieuw gebouw met veel ruimte en licht, in de wijk Nieuw Gent.

 

4 — Procedure en timing

•          Indiensttreding eind mei ‘17

•          Een motivatiebrief met CV kan je bezorgen aan  An Van De Walle, Rerum Novarumplein 182, 9000 Gent, 09/221.21.81, of an.vandewalle@wgcnieuwgent.be.

We maken zo snel mogelijk een  afspraak voor een kennismakingsgesprek.

 

5 — Interesse en/of nog vragen?

Je kan steeds terecht bij An Van De Walle 09/221.21.81 of via an.vandewalle@wgcnieuwgent.be

 

 

Wijkgezondheidscentrum Nieuw Gent

An Van De Walle — Coördinator

Rerum Novarumplein 182 — 9000 Gent

tel 09 221 21 81 — fax 09 221 88 08

www.wgcnieuwgent.be

 

 

Meer info over deze actie: www.wgcnieuwgent.be/nieuws/2016/11/toegankelijke-zorg-geblockeerd

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: