woensdag 21 december 2016

vacature huisarts

VACATUREBERICHT HUISARTS

-          Wij zijn een Wijkgezondheidscentrum met een fijn dynamisch multidisciplinair team van 8 huisartsen, 3 kinesisten, 6 verpleegkundigen, diëtiste, vroedvrouw, psychologe, maatschappelijk werker, preventiewerker, 5 administratieve krachten en een coördinator. Voor onze groeiende groep van 4000 patiënten zoeken wij bijkomende artsen. Wij willen in september starten met twee teams van 4 artsen + 1 Haio die elk zullen instaan voor een groep van 2000 patiënten die weer kan groeien. Wij streven naar diverse verantwoordelijkheden en specialisaties in elk team, en hiervoor zoeken wij nieuwe enthousiaste artsen om onze teams te vervolledigen.

Als artsenploeg werken we evidence-based, met regelmatig overleg met het artsenteam en een multidisciplinair team. Daarnaast is er vast overleg omtrent diabetesopvolging, psychische problematieken, dieetadvies en preventie(projecten). WGC De Vlier heeft ook een centrum voor Perinatale Begeleiding, De Kiem, waar de zwangeren een zwangerschapstraject kunnen volgen samen met vroedvrouwen en gynaecologe. Het centrum heeft een jonge patiëntenpopulatie met veel kinderen. Er wordt steeds op afspraak gewerkt, er zijn weinig huisbezoeken. Wij zorgen voor een fijne werkomgeving met een eigen kabinet en goede materiële omkadering. Een administratieve ploeg zorgt voor ondersteuning bij administratie, telefonie, afspraken.

Praktisch: wij bieden

Tewerkstelling als loontrekkende van 80 tot 100% Vergoeding: PK 330 cat 1.93, anciënniteit bespreekbaar Indiensttreding: zo snel mogelijk Werkuren tussen 8u en 19u. Wachtdiensten in zelfstandig bijberoep met eigen inkomsten. Sint-Niklaas heeft een wachtpost voor de weekends. Verlofdagen: 21 bij start, 25 dagen bij 5 jaar dienst. Maaltijdcheques €7 Groepsverzekering Betaling van noodzakelijke verzekeringen en medische lidmaatschappen.

Details

o   Betaalde job

o   Voltijds

o   Loon: PK 330 barema 1.93

o   Solliciteren zo snel mogelijk
bij veerle.van.helsland@wgcdevlier.be
met referentie vacature huisarts

o   Indiensttreding: zo snel mogelijk

Meer informatie

o   03 766 18 38

o   veerle.van.helsland@wgcdevlier.be

Werkgever

Wijkgezondheidscentrum De Vlier VZW

Wijkgezondheidscentrum De Vlier
Truweelstraat 114



Geen opmerkingen: