vrijdag 20 februari 2015

FW: vacature vaste arts ugc nieuw gent

 

Wijkgezondheidscentrum UGC Nieuw Gent

Zoekt een vaste HUISARTS (min. 75%)

 

Ons wijkgezondheidscentrum bestaat sinds voorjaar 2000 en ligt aan het Rerum Novarumplein,  vlakbij het UZ Gent. Momenteel verzorgt ons middelgroot centrum ongeveer 3500 patiënten.

 

Wij staan voor kwaliteitsvolle, toegankelijke, integrale eerstelijnsgezondheidszorg. We hebben een uitgebreid multidisciplinair team (huisarts, verpleging, dieet, maatschappelijk werk, podologie, rookstop, gezondheidspromotor).

We zijn makkelijk bereikbaar en werken volgens het forfaitaire betalingssysteem. In januari 2016 verhuizen we naar een nieuwbouw op hetzelfde plein.

 

Meer informatie omtrent de visie, missie en de werking van ons wijkgezondheidscentrum vind je op onze website: www.ugcnieuwgent.be

 

Onze vraag

 

We zoeken een bijkomende vaste huisarts die zich minimum 75% FTE wil inzetten voor ons centrum.

 

Wat hebben we jou te bieden?

 

·         Bediendecontract van bepaalde duur voor  minstens 30 u/week aan barema 1.93 binnen PC 330

·         Extralegale voordelen:  maaltijdcheques, groepsverzekering, tussenkomst woon-werkverkeer en dienstverplaatsingen.

·         Een afwisselende, uitdagende functie binnen een dynamisch, multidisciplinair en prettig team met meer dan 14 jaar ervaring in curatieve en preventieve gezondheidszorg in de wijk Nieuw Gent-Steenakker

 

Procedure en timing

 

·         Solliciteren kan door contact op te nemen met  An Van De Walle, Rerum Novarumplein 180b, 9000 Gent , 09/221.21.81, of an.vandewalle@ugcnieuwgent.be

·         Indiensttreding: te bespreken - zo snel als mogelijk is

 

Interesse en/of nog vragen?

Je kan steeds terecht bij An Van De Walle (coördinator) 09/221.21.81 of an.vandewalle@ugcnieuwgent.be, of Ellen Van Leeuwen  (huisarts), 09/221.21.81, ellen.vanleeuwen@ugcnieuwgent.be.

 

 

 

 

 

 

Volg de bouw van ons nieuw wijkgezondheidscentrum via http://ugcnieuwgentbouwt.be

 

Denk even na vooraleer je deze e-mail afprint.

 

Deze e-mail en bijlagen kunnen informatie bevatten die vertrouwelijk is  en/of berschermd wordt door intellectuele eigendomsrechten. Het gebruik van de inhoud van deze documenten – in welke vorm ook – door andere personen dan de aangeduide geadresseerde(n) is dan ook verboden.

 

Hebt u deze e-mail per vergissing ontvangen of hebt u niet het recht om hem te lezen, dan mag u de informatie uit het bericht niet openbaar maken, vermenigvuldigen, verspreiden of doorgeven aan derden. U wordt verzocht de afzender op de hoogte te brengen en het bericht definitief te vernietigen.

 

De e-mail en bijgevoegde bestanden zijn via een standaardprocedure gecontroleerd op computervirussen. Die controle garandeert echter niet dat ze volledig virusvrij zijn. UGC Nieuw Gent kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele virussen in haar e-mailverkeer.

 

 

Geen opmerkingen: